Hoe maak je een goed leven

Hier vindt u een breed scala aan klassieke activiteiten die per activiteit kunnen verschillen. Er zijn ook activiteiten voor kinderen en voor junioren. Uw keuze wordt altijd bepaald door de wensen en behoeften van de teamleden.

1 – Training in basisvaardighedenHiermee worden uw basisvaardigheden verbeterd. Individuele rechten worden beschermd, sportiviteit komt hier vaak naar voren en dat is een belangrijke kwaliteit van leven in onze samenleving. We leren compromissen te sluiten in onze activiteiten en daardoor leren we ook deals te sluiten en compromissen te aanvaarden die we misschien niet willen: dit kan een slechte meester zijn voor onze server van een website, een minnaar voor drukwerk, of een tevreden klant voor een bedrijf. Het grote geheel in het oog houden (je vindt het ook in strategie in elk vierkant, kolom en nieuwsitem) zal een grote rol spelen in blijvende resultaten.

2 – Training in ethiek1 – Levensvaardigheden: we zijn geëvolueerd om "deals te sluiten of dingen gedaan te krijgen", het is onze verantwoordelijkheid om te kiezen wat we willen en hoe we willen leven in onze maatschappij. Dit moet onze prioriteit krijgen binnen het team of binnen het bedrijf of een organisatie. Er zijn drie waarden waaraan we ons moeten houden: we moeten onze beloften nakomen, we moeten ons aan de regels houden en we moeten ons respect verdienen. Onze strategieën moeten hierop gebaseerd zijn: een evenwichtig leven, een eerlijke deal en slim werk. Door deze drie waarden maakt een meer solidair, minder competitief team zijn aanwezigheid in de sportwereld kenbaar.

2 – Sporttherapie: sportpsychologie heeft zoveel sporters geholpen om groot te worden. Een dergelijke psychologie kan worden gerepliceerd in onze groepsactiviteiten, omdat ze de werkstroom optimaliseert, een sterke werkethiek en dat we minder competitief zijn individueel en in de Dingen behalve uitknijpen. Een evenwicht vinden tussen goede en slechte sportbeoefening is een van de belangrijkste vereisten voor een algemene groei, een betrouwbaar leven en een bijdrage aan de samenleving.

2 -leiderschapOok in de ski- en sportnettechnologieën kunnen sporters leiderschap op zich nemen. SportInternet is de meest indrukwekkende technologie om onze sportiviteit te beïnvloeden. Stel je eenSKIING-verdediger voor zijn huis omdat hij zijn taak niet serieus neemt zal hij altijd ruzie met hem krijgen en de veiligheid van hun fans in gevaar brengen. Leiders moeten zich bewust zijn van hun spelers. Er moeten specifieke sportieve doelstellingen worden vastgesteld en aan de spelers in de groep worden meegedeeld. Zij moeten hun leiders kennen en op zodanige wijze dat hun gedrag in evenwicht is en door hen wordt beïnvloed. Wij moeten een goede relatie met hen en met de ouders onderhouden. De verantwoordelijkheid van onze managers om met de ouders om te gaan is nu van cruciaal belang en een verantwoordelijke manager zal vriendschap sluiten met zijn spelers, ouders en de media omdat zij ervoor zorgen dat de sport een groot deel van het leven van hun kinderen uitmaakt. Dit toont aan dat de ouders ook een grote rol spelen in onze teams en in de carrière van de spelers.

3 – Mensen met respect behandelenHoe we mensen behandelen, hoe we het grote nieuws respecteren, is ook een grote les voor onze teams. Het maakt met name het verschil tussen zwakkelingen en winnende teams. Fysieke en mentale mishandeling is nooit in de gave van een vijand. Als ze zwak zijn en tweedracht zaaien, worden ze naar de uitgang gestuurd. Onze tegenstanders daarentegen waarderen opbouwende kritiek altijd en zijn er blij mee, want het maakt hen beter.