Learning to Play a Game

De meesten van u wordt gevraagd lid te worden van een vereniging zonder enige sportachtergrond of -ervaring. Dit maakt het lidmaatschap van een nieuwe vereniging nogal ontmoedigend. De meeste leden van deze verenigingen zijn actieve en sportieve mensen, maar ze weten niet hoe ze moeten beginnen. Mijn advies aan jullie is om de strijd aan te gaan en als je geen sportervaring hebt, leer dan al doende. Laat u niet afschrikken door de moeilijkheidsgraad van aangeleerde vaardigheden en skills. Zorg ervoor dat je alle benodigde accessoires hebt voordat je een spel leert spelen. De accessoires hebben de kracht om de actie en overheersing uit te voeren. Doe het stap voor stap. Leer zo veel als je kunt, en wees niet bang voor uitdagingen want die zullen komen. Bereid de grondbeginselen voor, doe de kennis op en oefen dan de tips en technieken. Als je eenmaal op gang bent, is er geen weg meer terug, en dus een gretige vastberadenheid om de vaardigheden te leren en aan te passen. Oefening baart kunst, en pas dan kun je terugkijken en zeggen: "oeps, dat had ik makkelijk kunnen doen". Het coachen van jonge kinderen en het leren om een sportpersoon te zijn, zijn vol gelijke kansen. Denk niet dat het feit dat je een succesvolle carrière als sporter hebt gehad, je de mogelijkheid ontneemt om gestaag vooruitgang te boeken in een nieuwe carrière. In feite nemen de voordelen van het sportbeoefenaar zijn echt toe naarmate men er verder en verder in vordert.

U kunt het leerproces ook een handje helpen door u aan te sluiten bij een plaatselijke atletiekclub. Deze clubs bieden niet alleen sport en andere spelen aan, maar vooral ook coachingslessen. Zij helpen bij het hele proces om een sporter, een persoon met welk talent dan ook, in de sport te krijgen. Manieren is, de basis van het spelen van een spel. Coachingslessen helpen de beginner om de functionele vaardigheden te verwerven en vervolgens de geleidelijke beheersing. Dit is de manier van leren hoe je een spel moet spelen. Als u het eerste ding over om het even welk spel of sport niet kent, zou u de juiste coach in om het even welke sport vinden. De liefde voor een activiteit houdt een persoon terug te komen in het geval dat hij / zij niet weet het spel.

Een kind coachen lijkt op het eerste gezicht gemakkelijk, maar is in feite een moeilijke taak. Het is namelijk een beroep dat ook financieel veel vergt en dat de volledige aandacht van een persoon voor details vereist. Je moet de technische termen kennen en de do's en don'ts bij het spelen. Je moet de anatomie van een voet begrijpen, de lichaamshouding begrijpen en weten hoe je een spel moet beginnen. Deze tips moeten strikt worden opgevolgd om verder te komen. Geef uw kind niet de schuld als het een fout maakt; elke generatie heeft zijn eigen speciale problemen. U moet lesgeven, leren en hoge eisen stellen aan al uw leerlingen, zodat uw professionele diensten een succes worden.