Personal trainer

Personal trainer Capelle

Sommige mensen willen sterk worden en sterk blijven.Personal trainer Sommige mensen willen slanker worden en slank blijven. Sommige mensen willen gewoon afvallen. Gewichtheffen is een complexe en gelaagde activiteit. Het wordt steeds moeilijker naarmate u langer aan uw gewicht denkt, hoe meer u zich inspant en hoe meer u verliest. Dit is een deel van de reden voor de populariteit van persoonlijke training – om kracht en spiermassa te ontwikkelen door slimmer te werken, niet harder.

Toen ik voor het eerst als personal trainer in Capelle begon te werken, had ik geen ervaring om mij te helpen praten over de juiste verhoudingen tussen weerstand, voeding en het juiste trainingsprogramma. Gelukkig was een vriend van mij een doorgewinterde atleet en trainer en had hij een grote kennis van al het bovenstaande. Hierdoor kon ik mijn studenten beknopt vertellen over de exacte acties die hen zullen helpen kracht op te bouwen en hen snel te maken bij het verbeteren van hun conditie en het vervangen van lichaamsvet.

Ik ben ervan overtuigd dat een programma alleen zo goed is als je het toestaat. Als je geen tijd hebt om te trainen, krijg je gewoon niet de resultaten die je anders zou kunnen. Hier zijn een paar tips om u te helpen spiermassa op te bouwen, gewicht te verliezen en uw conditie te verbeteren.

1. Zorg ervoor dat je goed eet

Uit persoonlijke ervaring weet ik dat de meeste mensen niet regelmatig eten. Ons lichaam groeit en geneest niet alleen vanzelf, vooral niet wanneer het lichaam moet worden gerepliceerd. Ons lichaam heeft voedsel nodig om te groeien en te herstellen. Nu weet ik dat dit niet erg wetenschappelijk klinkt, maar het is wel waar. Als je een paar dagen niet goed hebt gegeten, zet je de druk op je lichaam om te groeien ongedaan, omdat je gewoon geen voedsel meer in je lichaam stopt. Als je het lichaam niet voedt wat het nodig heeft, zal het het lichaam letterlijk uithongeren (wat kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen zoals osteoporose).

Om ervoor te zorgen dat uw lichaam alle voedingsstoffen krijgt die het nodig heeft, moet u een uitgebalanceerd en gezond dieet volgen. Dit zorgt ervoor dat het lichaam alle voedingsstoffen krijgt die het nodig heeft om te herstellen en te groeien.

2. Ga naar rechts

Als je sport verbrandt het lichaam voornamelijk suikers (C Atkinshar!!) en vet (Hormoon-REleasingTYr-hormoon). Hoe sneller je lichaam deze verbrandt, hoe sneller je spieren zullen groeien. Er zijn drie componenten om te oefenen; De eerste is de eigenlijke oefening zelf, de tweede is het proces waarmee de oefening wordt uitgevoerd en de derde is het dieet dat het lichaam gebruikt om te herstellen en te groeien. Als je niet goed beweegt, stimuleer je het lichaam om zoveel suiker te gebruiken en het zal dit gewoon sneller doen dan anders. De derde overweging zou dan moeten zijn welk dieet u toepast en dat u een uitgekiende training uitvoert.

3. Gebruik vrije gewichten

Deze is groot en wordt over het hoofd gezien door veel mensen die nieuw zijn bij het sporten of bodybuilding. Vrije gewichten zijn een geweldige manier om spieren te trainen en ze zijn een goedkope en effectieve manier om kracht en opbouw van hoge kwaliteit toe te voegen. Dit is de reden waarom veel topexperts op het gebied van bodybuilding en fitness die mensen adviseren over hoe ze snel kunnen aankomen, losse gewichten aanbevelen. De enige keerzijde is dat het te veel volume kan toevoegen in het gebied van de bovenbenen, knieën en ellebogen. Dit is echter een goede zaak, aangezien sportmachines deze zelfde gebieden kunnen verwonden als ze overbelast raken.

Met vrije gewichten kunt u zwaar gewicht gebruiken met instelbare weerstand. Bovendien zijn er in een sportschool meestal rienemies, reiskussens om je te beschermen tegen vallen. Dus om blessures te voorkomen wanneer u uw opwaartse herhalingen doet, verlaagt u eenvoudig het gewicht.

4. Doe cardio voordat je gaat trainen

Dit is een ouderwetse manier van trainen om cardio te verhogen, zoals je zou moeten gebruiken als je niets anders in het bijzonder te doen hebt en het is traag, want zoals ik al zei, je spieren zullen niet groeien als je ze niet voorziet van de goederen die ze nodig hebben groeien. Het maximale gewicht dat je kunt tillen is ongeveer 85% 1RM, dus als je een goede, langzame rust neemt, heb je tijd om te herstellen. Ik raad aan om de dag voor en na een training 2 of 3 mijl te rennen.

5. Ga niet overboord

Een van de grootste fouten die bodybuilders ooit kunnen maken, is te hard of te vaak gaan. Er is veel discussie over het exacte aantal sets dat bodybuilders per training moeten doen en veel mensen maken deze fout. Het is belangrijk om te onthouden dat elke training specifiek moet zijn voor uw doelen. Als je enorm wilt worden, moet je elke dag elk spierdeel om de beurt trainen. NotKellers zeggen dat dit een geweldige manier is om het aan te pakken, maar ik ben het daar niet mee eens. Als je drie dagen per week je benen traint, train je elke training je hele been. Niet goed! Als je één dag per week traint, heb je de mogelijkheid om je winst op peil te houden en als je aan week zeven begint, ben je fris en kun je wat goedmaken, maar..