De gemakkelijke wandeling

volwassen man uitoefenen in de sportschool - personal training stockfoto's en -beelden

Basis benodigdheden

Het hebben van een trainingsroutine die misschien eenvoudig en duidelijk is, wordt altijd aanbevolen door instructeurs en trainers. Met een basisplan kun je je beter aanpassen aan je niveau en het is aan te raden om een ​​weerstand van ongeveer tien procent aan je training toe te voegen. Die weerstand moet je kennen als je aan het trainen bent. U kunt oefeningen ondersteboven of omgekeerd uitvoeren. Mensen die zich bijvoorbeeld proberen in te spannen met inline skaten, krijgen last van hun knieën. Dit is te wijten aan het feit dat om pijn tijdens het hardlopen of joggen te voorkomen; je hebt de neiging om zo ver mogelijk naar beneden te gaan en dan het momentum aan te zetten. Dit gaat vaak gepaard met een zeker blessurerisico. Als u een basisplan heeft, kunt u elke vorm van letsel tijdens het hardlopen of joggen voorkomen. Het basisplan zou net zo goed ‘The Easy Walk’ kunnen heten. De gemakkelijke wandeling stelt je in staat om vet te verbranden en overtollig gewicht te verliezen en vervolgens verlies je wat gewicht in een periode van ongeveer tien minuten. Dat vetverlies leidt tot een verlaging van je hartslag, maar ook tot een beperking van je uithoudingsvermogen.

Wat je zou moeten doen

Opwarming

Houd je benen fris voor de komende training. Het is altijd aan te raden om je benen elke tien minuten op te heffen. Je kunt ook proberen om een ​​half uur tot een uur cardiovasculaire oefeningen te doen om je lichaam voor te bereiden. Dit zorgt ervoor dat je later in de ochtend geen krampen krijgt. Om uw hartslag tussen de zestig en tachtig procent te krijgen, moet u comfortabel blijven lopen en uw bloedcirculatie op peil houden. Zodra dit is bereikt, is het tijd om verder te gaan met uw training. De training wordt uitgevoerd op de loopband. Het zal onder toezicht van de instructeur zijn om ervoor te zorgen dat de parameters veilig worden nageleefd.

Opleiding

Je lichaam heeft een intensievere training nodig dan je in het verleden hebt gedaan. Een verhoging van uw training zorgt ervoor dat uw hartslag veertig procent hoger ligt. Voer de gemakkelijke wandeling ongeveer 20-30 minuten uit. Je lichaam wordt aan deze modus blootgesteld, dus je moet jezelf waarschuwen om rustig te ademen. Je kunt ook proberen om tien minuten op je normale looptempo te lopen voordat je het een dag noemt. Uw gewrichten moeten zich aanpassen aan de zwaarte van de training en er wordt van u verwacht dat u met regelmatige tussenpozen uw pas verhoogt om uzelf te stabiliseren. U wordt geadviseerd om uw hardloopduur met 30 minuten tot een uur te verlengen, zodat u goed wordt uitgedaagd op het gebied van energieopslag en klaar bent voor de training van de volgende dag.

De easy walk is ideaal om een ​​training op de loopband te starten. U kunt deze minuten rustig wandelen blijven herhalen totdat u het gewenste aantal activiteitsuren heeft verzameld. Deze uren kunnen worden ingesteld op basis van uw trainingsniveau. Het is gemakkelijker om het aantal minuten te verminderen of zelfs de tijdsperiode die je hebt doorgemaakt te verlengen in vergelijking met een enorme reeks activiteiten.

Als je een echte beginner bent, is het raadzaam om je gewichthefsessies te beginnen zonder het gebruik van gewichten. U moet voorkomen dat u in een zeer harde omgeving traint. Na ongeveer vijf minuten kunt u worden begeleid om de squats en presses uit te voeren om uw lichaam voor te bereiden op de komende training.