Yoga Valkenswaard

Yoga, Oefening, Fitness, Vrouw, Gezondheid, Kracht

Deze studie zou kunnen leiden tot een revolutionaire behandeling van een bepaalde pijnlijke rugaandoening.

Dit onderzoek, uitgevoerd in 1980 door Dr. Andy Quinn aan de Leeds University in Engeland, heeft een reeks richtlijnen opgeleverd om rugpijn te voorkomen. Zijn studiegroep gaf yoga beduidend meer impact als het gaat om het voorkomen van rugpijn. Deze nieuwe en bekende yogatechniek staat ver af van de klassieke yoga en omvat nieuwe technieken en bijzondere houdingen op een wetenschappelijk intensieve manier. Deze techniek wordt nu in het verleden gebruikt door andere artsen en heeft zijn effectiviteit bewezen.

Rugpijn was moeilijk te diagnosticeren en misschien zelfs op een traditionele manier te behandelen. Dr. Andy gebruikte deze richtlijnen in zijn onderzoek om een ​​antwoord te krijgen op deze moeilijke problemen. Zijn onderzoeksgroep bestond uit 40 patiënten met verschillende gradaties van pijn. Het onderzoek is gedaan op houding, strekken van de spieren, lichte en zware belasting van de spieren, uithoudingsvermogen en de cardiovasculaire status.

De resultaten van zijn onderzoek zijn enigszins verrassend voor degenen met ervaring in het veld. De resultaten suggereren dat er sprake is van een psychedcoming waardoor er meer bewustzijn kan ontstaan ​​over het lichaam en hoe rugpijn te voorkomen. Deze resultaten bieden een nieuwe benadering in de studie van een oud probleem. Zij bieden een mogelijke nieuwe behandeling aan.

Yoga is zeer gunstig voor rugpijn, artritis, herstel van rugpijn en voor andere pijngerelateerde problemen. Het omvat speciale houdingen die over en in het gewrichtsgebied gaan. Deze houdingen zijn niet zoals elke andere houding die in het verleden is gebruikt, wat een grote uitdaging voor de werper is.

Traditioneel wordt een Indiase arts door veel artsen aanbevolen. Het is zeer goed behandeld en in het verleden door veel artsen gebruikt. Iemand vindt het leuk en oefent het zelfs met meer interesse. Vaak is het geholpen om pijn beter te verdragen en een betere ruggezondheid te krijgen. Yoga is gunstiger geweest dan de meeste andere traditionele methoden door een soort meditatieve staat bij de patiënten teweeg te brengen. Bovendien is door de studie van verschillende patiënten gevonden dat yoga hen een betere bewustzijnsstaat geeft. Meestal zijn specialisten en behandelcentra yoga meer en meer gaan gebruiken in hun klinieken en in sommige delen van de wereld.

Yoga is een van de meest heilzame dingen voor het lichaam. Verhoogde flexibiliteit, kracht en uithoudingsvermogen zouden kunnen worden verworven en dit zou iemand kunnen helpen een totaal en productief leven te leiden. Pijn kan enorm worden verminderd en er zouden veel andere dingen mogelijk zijn als iemand op een moderne manier en heel goed leert. De meeste Smyrna-, schildpad- en pijlenolie wordt gebruikt om de gezondheid en kracht te verbeteren. Nu maken mensen uit vele landen yoga tot hun manier van leven. Vrouwen, mannen en kinderen samen. Iedereen is nu betrokken, ze doen allemaal mee en ze hebben een geweldige tijd om het lichaam te trainen in een afwisselingsrijke dans. Daarom worden mooie, gezonde, vrij milde rugpijn en vele andere gerelateerde kwalen nu in de kliniek en door iedereen behandeld. Dit is een ideaal ding.